Friday, July 28, 2023

Percutian ShakleePERCUTIAN SHAKLEETravel bersama Shaklee sudah lama wujud. Semenjak tahun 2000 lagi saya telah travel dengan Shaklee ke Amerika Syarikat. Ini lah peluang pertama saya dapat merasa travel bersama Shaklee ke luar negara. Memang sangat teruja dengan peluang yang diberi. Pada ketika itu tak ramai yang mendapat peluang keemasan itu.


Bermula tahun 2000 baru saya sedar hanya dengan Shaklee lah saya dapat travel around the world. Lebih dari 20 buah negara telah saya lawati.  Saya memnang suka travelling terutama keluar negara. I love countries like England , Japan , Australia , Middle East , New Zealand and US dan banyak lagi.


Semenjak  tahun 2000 hingga 2022 saya tidak pernah lagi gagal mengikuti Percutian Bersama Shaklee. Setiap tahun Shaklee akan membawa kami ke tempat- tempat yang istimewa. Percutian  Shaklee amat special pakagenya dan sangat puas hati.


Antara Negara yang menarik  ialah Japan. Saya suka Japan sebab budayanya, sistem pembangunan bandarnya bukan saja tersusun tapi sangat bersih.  Penduduknya sangat friendly dan makanan orang jepun sangat healthy.

Bermain salji dipergunungan Tateyama bersama suami dan anak


Sekali lagi kami dibawa bercuti ke Japan dalam tahun 2017. 

PERCUTIAN SHAKLEE  ke Japan kali ini amat menyeronokan. Kami dibawa ke tempat tempat yang menarik dan istimewa. melihat keindahan Mount Fuji dan dapat pengalaman  keseronokan bermain salji dan melihat ampangan  yang luas di kawasan Tateyama - Machi , Nakanikawa- Gun.


                                                      shopping time in kimono

Kami dibawa ke Japan dalam bulan Mei, ketika ini cuaca tidak begitu baik untuk tanaman strawberry,  bukan dalam season strawberry,  tetapi ladang di Kofu-shi-Omagaricho  telah menanam strawberry khas untuk rombangan Shaklee yang singgah disana. Hebat kan Precutian Shaklee.  

         
                                                         Japan  Shaklee Opis


Sebab itu Percutian Shaklee amat ditunggu tunggu oleh warga Shaklee.

2019 satu lagi pengalaman yang tidak dapat dilupa bila sekali lagi kami dibawa naik kapal terbesar dunia THE SYMPONY OF THE SEA dari Italy ke France. Ini saya panggil supper Percutian Shaklee.  Tak dapat nak gambarkan besarnya kapal ini yang mempunyai 16 tingkat deck . Semua keperluan ada didalamnya,  dari permainan indoor dan out door games semuanya terlengkap. Shopping Malls sebesar besar kedai di bandar juga terdapat di dalam kapal.  Pendek kata jika duduk dalam kapal berhari hari kita tak akan rasa bosan. Semua perbelanjaa telah berbayar oleh Shaklee.
                         Bersama anak cucu dalam kapal Symphony of The Sea

Kami bukan ditinggal untuk menikmati kemewahan dalam kapal itu saja. Setiap hari selama 7 hari kapal akan berhenti disetiap pelabuhan sepanjang pantai dari Italy ke France. Kami berpeluang menjelajahi beberapa bandar dan tempat menarik di Italy dan France. 


PERCUTIAN SHAKLEE YANG MEWAH

Keistimewaan Percutian  Shaklee ialah mewahan yang diberi dari segi hotel, layanan dan pengangkutan serta element-element seperti hadiah - hadiah (surprise gifts) yang disediakan sepanjang perjalanan kami. Tempat tempat yang dilawati juga sangat exclusive dan makanan yang disediakan di restauran mewah.

Percutian Shaklee juga menyediakan kelengkapan travel seperti beg pakaian , pakaian sejuk dan juga wang saku . Begitu lengkap jika travel dengan Shaklee. Pasti sangat puas hati.

Yang paling istimewa percutian Shaklee ialah anda tidak hanya pergi bercuti seorang diri. Keluarga anda, isteri dan suami dan anak-anak boleh dibawa bersama. 

Percutian saya selama ini tidak lengkap jika suami , anak-anak dan juga cucu-cucu tidak mengikut sama. Sejak saya bersama Shaklee kenikmatan bercuti bersama keluarga menjadi impian setiap tahun.SIAPA YANG BOLEH IKUT BERSAMA PERCUTIAN SHAKLEE ..??

Sesiapa saja boleh ikut bersama Percutian Shaklee . Kalau anda berminat , syaratnya adalah ...

1. Anda perlu jadi ahli shaklee

2. jadikan Shaklee bizness anda. 

Setiap shaklee biznes leader yang berjaya bukan saja diberi insentive pelancongan tetapi banyak insentive lain disediakn seperti:-

* Cash  ( bonus )

* Kereta

* Percutian ( dalam dan luar negara termasuk umrah).

Jika anda ingin tahu selebihnya, sila hubungi saya di...


Salwa Ahmad

Tel/ watsapp : 0193063171

email : hanasalwa@gmail.com


#nextlevelblogging

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#shakleeputrajayareadystokNo comments: