Sunday, July 16, 2023

Keselesaan kerja dari rumah

  KESELESAAN KERJA DARI RUMAH
Semua orang nak cari pendapatan tambahan untuk menampung perbelanjaan harian  yang meningkat saban hari. Kerisauan berpanjangan jika anda tidak tahu apa nak buat  atau lebih runsing lagi bila nak buat biznes  anda akan terfikir tentang nak keluarkan modal.

tetapi dalam kemelutan ekonomi ini orang akan buat apa saja seperti kerja dari rumah telah menjadi tidak asing lagi. dengan adanya perkembangan teknology internet , kerja menjadi mudah dan anda boleh menjana pendapatan tambahan hanya di hujung jari sahaja.


Kerja dari rumah ini banyak faedahnya.

1. Time freedom - kita dapat banyak masa untuk mengurus kerja harian. Anda rasa bebas untuk meluangkan masa anda dimana saja , anda ada masa untuk diri sendiri dan keluarga,  menjalankan hobby serta bersosial dengan kawan-kawan.

Dengan masa yang fleksibel masa kerja kita boleh diaturkan ikut keperluan. kalau berkerja di pejabat kita harus mengikut masa kerja yang ditetapkan. jika langar peraturan pejabat , tindakan tata tertib akan diambil. 

bayangkan masa anda terbuang diatas jalan raya setiap hari anda berulang alik pergi ke pejabat . anda akan menghabiskan sekurang-kurangnya 2 jam atau lebih atas jalan raya berulang alik ke pejabat. Itu tak kira lagi jika anda mengunakan pengakutan awam ,bersesak-sesak dengan penumpang lain, sangat memenatkan bukan?

Kualiti time habis begitu saja. masa terbaik kita diberi pada orang lain.


2. Anda adalah Boss pada perniagaan anda.

Ini adalah peluang terbaik. Bila anda jadi bos pada perniagaan anda sendiri , semua keputusan anda yang buat. Tiada siapa yang boleh mengarah anda buat itu dan ini, anda bebas menentukan jalan tuju biznes anda.

Anda bebas membuat keputusan , bebas melaksanakan plan dan gerak kerja yang dirancang. Mengalakkan diri sendiri untuk lebih aktif dan berdikari serta kreatif dalam mencari strategy untuk menaik biznes anda.  


Tentu anda akan bertanya kerja apa yang ada untuk kerja dari rumah.Banyak peluang yang ada untuk anda ceburi yang membolehkan anda kerja dari rumah. Anda perlukan keberanian dan daya kretiviti saja untuk berjaya,


Mari kita lihat peluang yang ada dalam bizness Shaklee.

 Shaklee ada menyediakan peluang perkerjaan dari rumah sama ada anda hendak kerja full time atau part time.

Peluang kerja dari rumah yang disediakan oleh Shaklee sangat menarik . Ramai dah bersama shaklee dan berjaya menjadikan biznes shaklee sebagai Life time kerjaya mereka. 

Ramai professional seperti doctor, engineer, lawyer dan pakar -pakar profession memilih Shaklee sebagai biznes mereka. Sudah tentu mereka- mereka ini mempunyi alasan yang tersendiri untuk berhenti kerja dan ceburi kerja dari rumah. Antaranya Shaklee memberi bonus yang sangat baik jauh dari gaji mereka ketika mereka bekerja dengan company lain. Yang penting mereka dapat * Masa Emas* mereka kembali. They get back their quality time. 

Biznes shaklee ini bukan untuk golongan professional sahaja  bahkan ramai ahli shaklee terdiri dari pelbagai peringkat umur , jantina  , berbeza latar belakang dan perkerjaaan seperti pelajar, suri rumah , pemandu , eksekutif , penjawat awam dan sebgainya.

Bisnes shaklee - kerja dari rumah adalah keputusan yang terbaik. Walaupun anda tidak ada pengalaman berniaga, anda akan dibimbing sepenuhnya untuk belajar selok belok bisnez. 

Shaklee sudah menyusun sistem internetnya yang mudah untuk diikuti. Semua info- info produk ada dipamerkan untuk biznes leader ikut dan faham. Bahan marketing juga disediakan . Untuk membuat tempahan juga mudah dan paling best kita tak perlu buat pembukusan dan penghantaran , semua dilakukan oleh pihak shaklee. 

Pengiraan bonus yang diberi setiap bulan juga boleh dilihat dalam sistem Shaklee dan ini membolehkan anda membuat perancangan dan plan untuk memgembangkan bisnez anda , dan hanya anda saja yang akan menentukan besar kecilnya pendapatan anda bulan itu. 


untuk menjadi ahli Shaklee ada 2 Cara.

1. Dengan membayar yuran keahlian  RM 35 anda sudah menjadi ahli Shaklee.

2. Jika anda membeli barangan Shaklee sebanyak RM 360 yang bersamaan dengan 100 UV (point) Anda akan dapat free membership.

jadi anda ada pilihan , pilih yang mana option yang anda hendak. Apa pilihan pun anda tetap untung.


Untuk info yang lebih lanjut akan saya terangkan kemudian. kerja dari rumah. Jika anda sudah buat keputusan untuk berniaga atau berkerja dari rumah , jangan tunggu lama. Hubungi saya..


Salwa   :  0193063171

#nextlevelblogging

#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#shakleeputrajaya

#shakleeputrajayareadystok


No comments: