Wednesday, June 14, 2023

Pengedar Shaklee Putrajaya


ANDA SEDANG MENCARI VITAMIN TERBAIK UNTUK ANDA DAN KELUARGA ?

APA KATA ANDA CUBA VITAMIN  SHAKLEE HARI INI.
 ANDA PERLU READY STOK VITAMIN SHAKLEE


TAK TAHU MANA NAK CARI ?

PENGEDAR SHAKLEE PUTRAJAYA

NAMA SAYA        :   SALWA AHMAD

PENGALAMAN : SELAMA 27 TAHUN SEBAGAI PENGEDAR SHAKLEE

PERNIAGAAN   : SEMUA JENIS PRODUK KELUARAN SHAKLEE

TEL/ WHATSAPP  : 0193063171


BARANGAN SHAKLEE TERBAHAGI KEPADA 3 BAHAGIAN.

1. Inner you  :       Vitamin

2.   Outer You :       Skin care YOUTH
3.  World Around You : barangan yang anda gunakan dirumah anda seperti sabun cuci pingan, pencuci baju, shampoo dan lain-lain.KENAPA MESTI PILIH SUPPLEMENT SHAKLEE  ?Keistimewaan Vitamin  Shaklee

# SENTIASA SELAMAT

Kami memulakan dengan sumber semula jadi, ahli -ahli sains Shakleetelah membuat kajian  di pelusuk dunia  bagi mencari sumber ramuan semula jadi. Tidak  terdapat bahan - bahan yang diharamkan , tiada perwarna , tidak sebarang sejenis lemak dan tidak mengandungi pemanis atau perisa tiruan . Setiap Produk Shaklee adalah 100% selamat digunakan.


# SENTIASA BERKESAN

Kami menjamin tahap keberkesanan yang effectif  . Sebelum sebarang barang Shaklee menjadi milik anda, kami telah memastikan ianya terbukti berkesan,  Sejumlah US$300 juta telah dibelanjakan dalam kajian klinical , serta pembangunan produk dan ujikaji . Sebanyak 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh Shaklee.


# SENTIASA MESRA ALAM

Kami menjadi peneraju dan contoh dalam memulihara alam sekitar. Kami merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral dimana kami telah meneutralkan  pengeluaran karbon tanpa menjejaskan  alam sekitar. kami benar-benar bersungguh- sungguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi kita.  


JIKA DAH TAHU.....


Jom dapatkan  produk Shaklee sekarang dari saya Pengedar Shaklee Putrajaya . Terima kasih  kerana anda mencari Pengedar Shaklee Putrajaya yang berdekatan dengan anda. Pasti kami akan beri services yang terbaik untuk anda mendapat produk shaklee dengan pantas dan segera.

Kami juga menawarkan khidmat konsultansi percuma pada pelangan- pelangan kami serta produk knowlegde supaya pelangan kami akan lebih yakin dengan Shaklee.


BILA ANDA MEMESAN BARANG SHAKLEE DENGAN KAMI, ANDA AKAN PEROLEH

  • Ready Stok
  • Produk knowlwdge
  • Penghantaran  segera ketempat anda.

PENGHANTARAN 🚚 KEKAWASAN SELURUH MALAYSIA#nextlevelblogging
#shakleethrive2023
#shakleetriumph2023
#pengedarshakleeputrajaya

No comments: