Friday, April 7, 2023

Set Vitamin Kulit Cantik dengan harga Rahmah

VITAMIN KULIT RAHMAH SHAKLEE - UNTUK SIHAT DAN CANTIKSekarang rata rata kita dengar program Rahmah dilancarkan untuk membantu golongan yang kurang kemampuan dengan hasrat untuk mengurangkan bebanan mereka. Selalunya dalam program Rahmah ini banyak yang memberi bantuan dalam bentuk makanan .

Kali ini Shaklee juga tidak mahu ketinggalan dalam membuat kebajikan pada rakyat Malaysia.

KINI SHAKLEE TELAH MEMBERI PROMOSI VITAMIN KULIT DENGAN HARGA RAHMAH HARGA YANG SEMUA ORANG MAMPU MEMBELINYA.


SET PERTAMA : SET SIHAT DAN CANTIK


Harga sangat berpatutan . Dengan harga yang ditawarkan serendah ini , ramai yang mampu menikmati vitamin Shaklee ini. Dengan menikmati kedua vitamin ini, banyak manfaat kesihatan diprolehi.


SET KE 2 : TAWARAN  ISTIMEWA SET VITAMIN RAHMAH SHAKLE


VITAMIN ESP SOY PROTEIN DAN VITAMIN C : 2 bahan yang ditawarkan ini bukan saja berharga Rahmah tetapi memberi banyak rahmat kepada kesihatan kita. 

Tahukah anda betapa  besarnya manfaat Vitamin C dan ESP soya dalam tubuh badan kita? tanpa kedua vitamin ini dalam tubuh kita badan akan terdedah dengan pelbagai penyakit dan badan juga tidak akan ada cukup bahan untuk repair dirinya sendiri . Tanpa bahan ini juga badan akan kelihatan lebih tua dari umur sebenarnya . Proses  untuk kecantikan juga terbantut.

JOM KITA BACA APA FUNGSI DAN KEPENTINGAN SETIAP VITAMIN INI.

ESP SOYA  :  Protein soya ini sangat penting dalam tubuh badan manusia. Semua sel-sel yang ada memerlukan protein. Protein mengandungi 9 amino asid yang badan kita tidak boleh buat.Apabila kita mengambil protein ESP ini, protein ini akan terurai kepada asid amino dalam sel sel darah dan langsung dihatar ke sel sel lain untuk membina tisu tisu baru, antibodi, hormon dan enzime .
Bayangkan lah jika  keperluan protein dalam badan rendah atau berkurangan? Apa akan terjadi? Sel-sel akan mengamuk dan menganggu sel-sel yang sihat. Jika keadaan ini berlarutan berhari2, bertahun tahun, agak boleh bayang tak apa akan terjadi pada tubuh badan kita? 
MACAM POKOK TAK ADA BAJA LA KAN ....KAN, KAN...??? LAYU TAK BERMAYA.

ESP SOYA UNTUK CANTIK.
Seperti diterangkan, ESP adalah bahan terbaik untuk menyuburkan kulit. Kesannya terlihat pada kulit badan yang kurang kedutan dan pada wajah pula kelihatan cantik berseri, kulit nampak licin gebu kemerah-merahan. Itu yang kita mahu kan?
Setiap wanita mau pun lelaki mengidamkan kulit yang sihat  dan cantik. Kulit yang cantik adalah kulit yang lembap, licin halus dan mulus kemerah merahan bebas dari jerawat, jeragat, tumpuk0tumpuk hitam, kedutan serta kekeringan atau pun apa apa jenis ketumbuhan. Mendapat kulit sebegini bukan lah mudah . Perlu pupukan baja yang cukup iaitu ESP  SOY PROTEIN .

INGAT ESP MEMBINA SEL SIHAT.  Minum ESP dua kali sehari dah cukup membuat kulit 
cantik wajah berseri.

VITAMIN C SHAKLEE :  Istimewanya vitamin  ini adalah ianya semula jadi, tidak ada apa apa bahan pengawet perasa tiruan atau pewarna. Sebutir vita C shaklee bersamaan dengan 6 biji buah oren grade triple A. 
Peranan Vitamin C ini sangat besar dalam tubuh badan kita. Vitamin C merupakan pelindung kepada sel sel dalam tubuh badan sebab itu lah  apabila kita sakit, tak kira apa sakit pun kita perlu ambil vitamin C untuk cepat sembuh.
Vitamin C memang terkenal dengan kecantikan kulit. vitamin C  membantu  merawat kulit bermasalah disamping melingungi kulit dari gejala jangkitan dan menahan  penjankit dari merebak dan menjadi serius.

APA YANG MEMBUAT KULIT CANTIK  ANGGUN BERSERI ...??

Jawapannya adalah Set Vitamin Kulit Cantik.

Petua kulit  lebih cantik dengan harga yang sangat murah . bukan saja kulit nampak cantik dari luaran tetapi tetap sihat dari dalaman juga. Set Healthy Rahmah ini juga memberi rahmat pada kita dalam bulan Ramadhan ini supaya kita dapat berpuasa dengan baik, dengan badan yang sihat kita mampu beribadat dengan sempurna. Seterusnya nanti kita.......

BERHARI RAYA DENGAN KULIT CANTIK ANGGUN MENAWAN DAN BADAN SIHAT  SEJAHTERA.


JOM KITA BORONG SET VITAMIN KULIT CANTIK DENGAN RAHMAH SHAKLEE SEKARANG JUGA.
Hubungi  :  Master Salwa
ID            :  388269
TEL         :  0193063171
#BlogMegaShaklee
#ShakleeThrive2023
#ShakleeTriumph2023

No comments: