Tuesday, April 11, 2023

Cara Mudah Membuat Business Secara Online

 BISNES ONLINE TERBAIK DI MALAYSIA  : BISNESS SHAKLEE

Perniagaan  Alaf baru - perniagaan internet paling laku di Malaysia.

Bisnes atas talian ini tidak payah mengeluarkan modal atau kalau ada pun dalam kadar yang paling minima. Bisnes online ini hanya memerlukan kuasa internet dan kuasa daya kreativiti seseorang.APA ITU BISNES ONLINE

Business online atau bisnes internet adalah bisnes yang beroperasi secara atas talian didalam platform -platform yang berdaftar dimana pendapatan juga dijana melalui talian juga.

Contoh perniagaan online ialah seperti Shoppe, Lazada, Ebay, Amazon, Tiktok dan sebagainya. Sekarang ini ramai terutama anak- anak muda gemar berniaga online kerana ianya mudah hanya dihujung jari sahaja. Bisnes online boleh dilakukan dimana saja dan pada bila bila masa syarat ada kuasa internet.

Bisnes online ini bukan saja mudah dan cepat tanpa perlu ada kedai atau opis dan yang paling best tidak perlu menyimpan stok. 

Dalam zaman ekonomi meleset sekarang, ramai rakyat Malaysia terpanggil untuk terlibat dengan bisnes untuk mecari rezeki. Ramai dah pandai buat bisnes dari rumah. Ini termasuklah membuat bisnes Shaklee 

SHAKLEE  dalam beberapa tahun kebelakangan ini sudah lama menyediakan platform pada pengedarnya untuk mennjalankan bisnes mereka atas talian. Bantuan yang diberi oleh Shaklee untuk pengedarnya  maju kehadapan sangat menakjubkan. Pelbagai services online  disediakan oleh Shaklee untuk memudahkan jualan produknya terlaris dan pengedarnya dapat meraihkan pendapatan yang cukup lumayan.CARA MUDAH MEMULAKAN BISNES ONLINE DENGAN SHAKLEE

Boleh dilakukan  dirumah atau dimana saja anda berada . Bisnes ini sangat terbaik untuk ibu- ibu yang tidak perlu keluar rumah untuk tambah pendapatan keluarga secara online dari rumah tanpa perlu sewa kedai dan boleh mulakan dengan modal yang sangat kecil.


1. Daftar Ahli Shaklee dan jadi Pengedar Produk Shaklee

Syarat pertama untuk melakukan bisnes Shaklee , anda perlu berdaftar untuk jadi ahli Shaklee. harga pendaftaran hanya RM 35. tetapi ada masanya Shaklee memberi tawaran membership free dengan pembelian barangan bernilai RM100 .

Ada beberapa kelebihan anda dapat bila menjadi ahli Shaklee.

  • Anda akan dapat harga ahli bagi semua barangan Shaklee dan dapat jimat potongan harga sehingga 30% dari harga bukan ahli ( retail price ).

  • Anda akan diberi ID nomber dan anda creat password anda sendiri dan anda akan diberi system on line di shaklee2u.com . Dari sini anda akan dapat semua maklumat atau anda boleh oder terus produk shaklee.

  • Anda layak mendapat harga Diskaun setiap promosi bulanan yang Shaklee tawarkan. 

  • Anda juga diberi ganjaran iaitu  merupakan bonus pendapatan sekiranya anda menjadi bisness Shaklee  sebagai bisnes anda. Bonus Shaklee dibayar setiap 15hb setiap bulan.
       
Syarat untuk berjaya dalam apa bidang perniagaan perlu ada kemahuan yang tinggi dan sabar melalui halangan dan rintangan serta tidak cepat putus asa.

Semua platform sudah ada, produk Shaklee yang terbaik, sistem online tersedia, bonus dibayar setiap bulan dan hanya anda perlu lakukan dihujung jari anda saja.


Untuk maklumat lanjut tentang Bisnes Shaklee  atau  berminat nak join group saya, boleh hubungi saya: -Master Salwa
TEL : 0193063171
ID NO:  388269
# blogmegashaklee
#nextlevelblogging
# shakleethrive2023
# shakleeputrajaya
# shakleetriumph2023

No comments: