Saturday, March 18, 2023

Shaklee Supplement Terbaik Di Malaysia

 KENAPA VITAMIN SHAKLEE YANG TERBAIK.


Bermula dengan keadaan saya yang sentiasa letih dan lesu. Ketika itu saya baru berumur 19 tahun . Setiap kali saya pergi ke Farmasi saya sentiasa membelek-belek botol vitamin, mencari mana satu yang terbaik untuk saya. Ketika itu saya sedang mencari vitamin yang boleh membuat saya cergas, bertenaga dan tidak sering mengantuk.

Saya lansung tak ada knowledge tentang vitamin atau food supplement. Saya pergi Farmasi mencari vitamin dengan zero ilmu tentang vitamin. My judges tentang best vitamin ialah dengan melihat packagingnya. vitamin yang botolnya yang  dalam pack yang cantik dan menarik,  itu lah yang terbaik.  lebih lagi jika harganya murah. Saya akan beli setiap kali saya beli dari Farmasi, saya sentiasa terasa sangat kecewa.

Kesihatan saya tak berubah, malah kekadang jadi teruk dari biasa sehingga lah suatu hari dalam tahun 1996 saya diperkenalkan dengan Vitamin Shaklee. Pada mulanya saya sceptical juga dengan vitamin ni. Saya anggap vitamin ni semua sama. Dah bertahun cari mencari good vitamin tapi belum dipertemukan lagi.Setelah saya join Shaklee sebagai ahli saya ikut saya cadangan my up line. dia suruh saya beli ESP ( susu dalam bentuk powder yang diperbuat dari kacang Soya). Oleh sebab dah terbeli saya pun memaksa diri untuk minum seperti dicadangkan oleh my up line.  Selepas minum tanpa disedari dalam seminggu saya terasa effect nya. tak pernah saya rasa badan saya segar bugar hingga kehujung  malam. Sampai saya sering bertanya bila saya nak rasa letih ni?  fikir punya fikir baru perasaan rupanya ini kesan dari minum ESP SHAKLE .  Dari sejak itu sehingga kini ESP Shaklee menjadi my  daily favourite drink.

Semenjak itu saya mula berjinak jinak belajar tentang Vitamin Shaklee dan belajar sharing the produk dengan kawan kawan dan saudara mara. Bisnes Shaklee saya mula berkembang. Dalam tahun 2000 saya dan suami diberi peluang untuk ke Amerika Syarikat untuk lawatan ke Kilang Shaklee di Pleasanton Califonia .

Disana saya didedahkan dengan ilmu yang sangat berguna yang selama ini saya dok cari cari. Ilmu vitamin which one is the best. Apa kah yang dikatakan Vitamin yang terbaik ?

Vitamin Shaklee diciptakan oleh seorang Doctor yang bernama DR. FOREST C SHAKLEE . Vitamin Shaklee berasaskan pada alam semula jadi dan dihasil dari bahan natural tanpa pengawet , gula , perasa turuan atau bahan bahan kimia. Dan ianya pasti selamat , terbukti dan berkesan.

Vitamin Shaklee semuanya telah melalui kajian atau research yang tinggi ,  DR Shaklee komitted untuk membina kesihatan orang ramai bila dia telah mencipta MULTIVITAMIN  pertama di US lebih dari 100 tahun yang lalu. beliau membina legasi berinovasi , science dan philosophy living in harmony with nature.

Barisan Produk Shaklee


Produk keluaran Shaklee memang yang paling terbaik didunia..  Ini kerana

  • Shaklee komited dalam membuat produk dari bahan yang terbaik dan  natural
  • Produk yang bebas dari harmful chemical
  • Produk patuh pada standard keselamatan tertinggi US.
  • produk ynag tidak menjejaskan alam semula jadi
  • Semua produk Shaklee gluten free
  • Tidak dikaji atas binatang
  • produk Shaklee terbukti  oleh science.
PRODUK SHAKLEE TELAH MEMBANTU BERBILLION MANUSIA UNTUK HIDUP SIHAT DAN AWET MUDA. ANTARA PRODUK YANG DALAM PROMOSI BULAN INI ADALAH SET KURUS SHAKLEE

DENGAN PENGAMBILAN  SUPPLEMENT SHAKLEE ANDA TAK PERLU BERWAS-WAS LAGI KERANA SUPPLEMENTS  SHAKLEE SUDAH TERBUKTI,  BERKESAN  DAN  SELAMAT .


SHAKLEE SUPPLEMENT TERBAIK DI MALAYSIA.
#BLOGMEGA
#SHAKLEETHRIVE2023
#SHAKLEETRIUMPH2023

No comments: