Thursday, March 9, 2023

SET PUASA SHAKLEE

 SET PUASA SHAKLEE


Saya sudah lebih 20  tahun berpuasa  dengan  SET PUASA SHAKLEE  .

Nikmatnya...sangat uumph ... 👍

Seronok menjalankan ibadah puasa dengan sihat dan bertenaga. Dapat menjalankan ibadah solat  tarawih dan solat malam dengan baik,  tidak merasa letih.

Saya memang looking forward to puasa sebab dengan adanya SET PUASA SHAKLEE yang terbukti sangat berkesan membantu mempertingkatkan keseluruhan kesihatan saya.

Sejak kenal Set  Puasa Shaklee, setiap kali berpuasa tak kira puasa Ramadan ke, atau puasa2 sunat ke , badan memang terasa sangat sihat, badan tak rasa lemau atau letih sebab SET PUASA SHAKLEE banyak membantu untuk mengurangkan rasa letih , lapar dan dahaga.Pada anda yang sedang mencari sesuatu makanan tambahan untuk  anda dan keluarga melalui bulan ramadan dengan lebih sihat dan bertenaga, badan tidak rasa lemau ,  letih memanjang dan perut pun tidak rasa lapar,....

APA KATA JOM CUBA SET PUASA SHAKLEE

InsaAllah anda akan pasti seronok berpuasa dengan SET PUASA SHAKLEE

Ada yang sedang menganti puasa sekarang boleh cuba minuman ESP , PERFORMANCE DRINK perasa Lemon .Anda pasti akan rasa perbezaannya

Bila badan rasa lebih bertenaga , puasa anda juga dapat dilaksanakan dengan lebih sempurna.


APA ADA DALAM SET PUASA SHAKLEE????

1.  ESP - Minuman kacang soya ( non GMO ) yang membekal long lasting Energy , mengurang rasa lapar

berpanjangan. Bagi ibu yang menyusu ESP membantu memperbanyakkan susu.  Dengan pengambilan nutrien yang cukup ibu menyusu juga mampu menjalani ibadah puasa dengan baik.

ESP juga berperanan bukan sahaja sebagai milk booster tapi juga membantu membuat kulit anda kelihatan cantik dan segar walaupun tak bermake up ketika berpuasa. 

ESP diperkayakan dengan  kalsium untuk mengurangkan keasidan  soya. Jadi ini memberi berita baik pada orang yang mengalami gastrik. Dia mampu berpuasa dengan pengambilan SET PUASA SHAKLEE.

Dengan SET PUASA SHAKLEE  orang yang ada gastrik tidak ada alasan mengapa dia tak boleh puasa.


2. PERFORMANCE DRINK LEMON - LIME

Minuman isotonik tanpa gas, semula jadi rendah sodium dan gula. mengawal dan mengelakan dehidrasi kulit sebab ia mengurangkan kehilangan bendalir dan menyokong tahap hidrasi lebih baik dari air biasa. PERFORMANCE DRINK  akan mengimbangkan proses kehilangan air dalam badan supaya badan kekal segar dan dapat mengurangkan rasa dahaga.

CARA MINUM  ;- 1 sudu Performance Drink dibancuh dengan segelas air sejuk. minum ketika sahur dan berbuka.


3.   CINCH  CHOCOLATE :

Memberi khasiat tinggi protein dan kalsiun . Ia mengandungi serat sebanyak 6 g bagi setiap hidangan . oleh itu ia memberi kesan kekenyangan yang lama apabila kita mengambilnya. 

terdapat satu bahan yang baik dalam CINCH ini iaitu LUCINE. Lucine ini adalah satu bahan dalam makanan untuk membantu pertumbuhan muscle growth, lean body mass, membantu pengeluaran hormon juga membantu kawal gula dalam darah.

     

Dengan 3 Jenis Pemakanan Ini :  ESP , Performance Drink Dan Cinch Chocolate puasa anda akan jadi tambah  sempurna kerana tidak berlapar , bertenaga dan segar bugar.


SET PUASA SHAKLEE   ini juga rendah glisemik , sodium dan kolestrol sesuai dinikmati oleh pelbagai golongan umur  seperti  pengidap gastrik , anak anak yang baru belajar berpuasa . Sangat membantu   ketika anda lambat bangun untuk bersahur.  Dengan menikmati 3 rangkaian SET PUASA SHAKLEE  sebagai sahur , anda sudah dapat berpuasa  dengan penuh tenaga  pada esok harinya.


JOM BELI SET PUASA SHAKLEE SEBELUM STOK HABIS

HUBUNGI SAYA:

0193063171
#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#megablog

#shakleeputrajaya

No comments: