Friday, March 10, 2023

Jom Cari Duit Raya Dari Shaklee

JOM CARI DUIT RAYA DENGAN SHAKLEE.
Tahun ni kita berhari raya pada  bulan April 2023.   Rasa nya hari dah dekat walaupun puasa ramadhan belum tiba. tapi semua orang dah mula sibuk untuk buat pelbagai persiapan.

Semua orang saya pasti tengah membuat congak perbelanjaan yg akan dihadapi. Banyak yang kena ambil kira ni .....duit sekolah anak, baju raya, nak balik kampung, belanja makan harian, nak repair kereta, road tax mati , sewa rumah, nak tukar langsir ini dan itu. semuanya duit.  ADUH ....!!  dan semuanya datang serentak.

Terfikir juga bila duit tak ada atau tak cukup untuk perbelanjaan yang besar , takut pun ada untuk menghadapi situasi begini bila pulang raya dengan poket yang kosong atau hutang yang menimbun.

TAHUN NI BERAYA BANYAK NYA YANG TAK MAMPU NAK BELI, lagi sedih bila nak hulur kat mak ayah atau adik kakak pun kena berkira-kira.  Sampai bila nak stay begini?  Tahun lepas pun begini juga tapi boleh bertahan sedikit sebab anak belum bersekolah, suami isteri ada perkerjaan. Namun pendapatan pun hanya cukup-cukup makan.


SIGNAL DAH SAMPAI PERLU BUAT SESUATU UNTUK TAMBAH PENDAPATAN.......

Apa kata orang Shaklee pula ? Saya pasti ramai yang relax relax saja sebab Shaklee akan membayar bonus  setiap pertengahan bulan. Duit tak putus bagi komuniti Shaklee sebab awal bulan dapat gaji (bgi yang bekerja) dan tengah bulan dapat bonus dari Shaklee.

Kalau follow orang orang Shaklee ni terasa keseronokan mereka. Sibuk bershopping sana sini, ada yang masih mampu keluar negara membawa anak anak bercuti kenegara bersalji, shopping tak ingat dunia. ada pula sibuk menghias rumah baru mereka nak sambut kawan kawan bila raya nanti., ada pulak dok pening kepala nak pilih kereta baru apa yang nak dibeli. Yang paling best tu ada yang menghantar mak ayah buat umrah dibulan Ramadhan. Memang best gila menjadi komuniti Shaklee ni. Duit tak jadi hal.


YOUR DREAM COMES TRUE WITH SHAKLEE

Suami saya sangat suka ketika awal-awal kami menyertai Shaklee business. katanya duit gaji awal minggu dah habis. Nasib baik ada duit Shaklee masuk akaun setiap tengah bulan. Ini terasa kesannya bila duit gaji dah tinggal last kopek, bonus Shaklee menjadi penyelamatnya.

Duit gaji  ada dan duit bonus shaklee pun ada. Wah ..!!!!.kurang lah sikit beban ya.!   Komuniti Shaklee happy happy......je!!!

Jika kita dapat sedikit duit tambahan untuk perbelanjaan keluarga alangkah bahagianya. Tak payah nk bersusah berhutang sana sini. Zaman sekarang zaman berduit, tak ada duit hidup merana. Ada kawan, kawan pun lari. Macam manapun kita mesti cari jalan keluar. kita ada hak untuk maju kedepan.


JOM JOM...  SERTAI SHAKLEE  SEKARANG DAN SEMPAT LAGI NAK CARI DUIT RAYA DARI SHAKLEE!


hubungi Master Salwa

Tel No: 019 3063171

ID No:  388269


#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#megablog

#shakleeputrajaya

No comments: