Tuesday, March 14, 2023

Hello New You Set Kurus sebelum RayaKURUS SEBELUM RAYA DENGAN SET HELLO NEW YOU SHAKLEE


Bila  ke kedai   tengok baju  cantik cantik  tergantung , geram tengok. Macam nak beli. Tapi second thought , baju baju tu semua sesuai untuk orang selim melim saja.  Baju memang cantik menarik tapi bila sedar diri badan gemuk. Hilang segala impian.

macam mana nak kurus ??  Adakah fomula untuk kurus ? bila puasa sebulan boleh kuruskan? tak payah nak cari fomula fomula lain lagi nak kurus badan.

sebenarnya kurus boleh terjadi bila berpuasa tapi ada kelemahan nya. Bila hanya berpuasa dengan diet yang biasa tanpa bantuan makanan sihat yang lain ada impak yang lain  pula. seperti badan cepat letih. rasa dahaga kehausan , keinginan yang tinggi terhadap makanan  terutama yang manis manis tu, kelaparan , kulit kelihatan lesu tak bermaya. puasa bergini membuat badan nak cari makanan saja.

APA KATA SET TARGET :  JOM KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SET HELLO NEW YOU SHAKLEE

Ramai dah capai impian mereka untuk kurus . bukan saja kurus tapi dapat maintain .Maknanya remain slim sentiasa selepas mengikuti dan mengamal set Hello New You Shaklee ini. Set Hello New Shaklee  ni selamat , terbukti , dan berkesan. tak perlu nak mempersoal  kesahihannya sebab barangan Shaklee telah lalui kajian yang tinggi dan produknya sudah berada lebih dari 100 tahun dalam pasaran. BERMULA:   SET HELLO NEW YOU SHAKLEE DENGAN HERB-LAX

Herb - Lax adalah pencuci usus . membuang toksin yang terkumpul bertahun tahun  dalam perut yang membolehkan terjadinya  pelbagai  penyakit dalam badan . Toksin yang melekat didinding usus akan terhakis dan membolehkan pembuangan  air besar menjadi mudah . Jadi orang yang ada masalah buasir atau sembelit dapat dibantu. Selain itu bila dinding usus telah bersih penyerapan zat zat makanan pun menjadi mudah.

Cara pengambilan : 4 biji diambil bersama air sejuk pada malam hari sebelum tidur adalah  waktu yang terbaik ,  kesannya dapat dirasai  pada  keesok pagi apabila membuang air besar.


KEDUA :     SET HELLO NEW YOU SHAKLEE -  OMEGA GUARD


OMEGA GUARD SHAKLEE - adalah pembakar lemak dalam organ ( visceral fat ) mengawal selera makan dan juga merupakan anti keradangan untuk mengawal keseluruhan kesihatan badan. Funsinya sangat banyak . Ianya juga salah satu pemakanan yang wajib dalam diet kita untuk sustain health dan berat badan.


KETIGA:   SET HELLO NEW YOU SHAKLEE -  LECITHIN SHAKLEELECITHIN  -  Juga terkenal sebagai Natural Emulsifier . Pemechah lemak kepada molekul  halus supaya lemak tak terkumpul dibawah kulit mau pun dalam organ. Fungsinya banyak ,  antara  membantu kesihatan jantung , sangat baik untuk ibu ibu yang menyusu. melancarka penghadaman dan membantu melawan symtom dementia.

Lecithin bukan saja membantu menguruskan badan malah memberi berbagai manfaat kesihatan yang lain.


KEEMPAT:   SET HELLO NEW YOU SHAKLEE -  ALFAFA  COMPLEX  SHAKLEEALFAFA COMPLEX :  Merupakan Shaklee Signature formula yang diasaskan oleh Dr. Forest Shaklee dalam tahun 1950.

Fungsi dan Manfaatnya sangat banyak dan sebab itu lah ia dikenali sebagai RAJA PEMAKANAN. Antara fungsinya adalah membantu membuang toksin dalam badan , membersih darah , membuang angin dalam badan , membantu   peluh badan tidak berbau. Membantu memperbanyakkan susu pada ibu ibu menyusu


KELIMA:   SET HELLO NEW YOU SHAKLEE - CINCH SHAKE SHAKLEE

Minuman yang berkhiasiat tinggi , membakar lemak , lengkap dengan multivitamin , memberi tenaga dan membuat badan fit sihat dan sentiasa rasa segar tidak letih . Dengan minuman Cinch Shaklee anda rasa sentiasa kenyang dan tidak terasa craving for food.


Pilihlah perasa mana anda berminat. semua nya sedap sedap. 


SET HELLO NEW YOU SHAKLEE MEMANG DIGEMARI RAMAI DISEBABKAN IA NYA BERKESAN TERBUKTI DAN SELAMAT.

JIKA ANDA AMALKAN SET HELLO NEW YOU , ANDA BUKAN SAJA DAPAT MENIKMATI BADAN YANG LANGSING TETAPI  SECARA KESELURUHAN ANDA MENDAPAT NIKMAT KESIHATAN YANG TERBAIK.

Set Puasa Shaklee pun tidak kurang kebaikannya. juga mampu menguruskan badan jika diamalkan secara berterusan. anda pasti puas hati dengan hasilnya.

JIKA BERMINAT HUBUNGI SAYA

MASTER SALWA

TEl:  0193063171


#shakleetriumph2023

#shakleethrive2023

#blogmegashaklee

#shakleeputrajaya

No comments: