Saturday, March 25, 2023

Fun Day di Shaklee Office

            SHAKLEE FUN DAY & SHOP
HARI YANG DITUNGGU DATANG LAGI.......

SHAKLEE FUN DAY & SHAKLEE SHOP memang sangat di tunggu oleh semua pengedar Shaklee family termasuk semua penggunanya .  Masing-masing dah ada plan pada hari itu apa nak buat atau apa nak beli.


Mengapa tidak nya..!!  pada hari Fun day ini banyak offer dan gift akan diberi, banyak diskaun diberi . Ada barang diberi diskaun sehingga 50% . jangan lepas peluang ini. hari hari lain tak dapat.


Seminggu sebelum  FUN DAY @SHAKLEE SHOP saya dah ingatkan my down line dan konsumer saya untuk pergi awal untuk mendapatkan barang yang dihajati pada harga 50% diskaun. barang akan cepat habis bila ada offer seperti ini.Fun Day @SHAKLE  Shop  dianjurkan di beberapa branch terpilih iaitu HQ , KL BRANCH , JOHOR DAN KOTA BHARU.

Walaupun saya tidak dapat hadir pada hari itu disebabkan berada diluar kawasan, kemeriahan fun day @Shaklee shop pasti sangat meriah. 27 tahun dalam Shaklee banyak memberi kenangan manis bersama Shaklee. Bila Shaklee membuat Fun day @ Shaklee Shop   memang saya tak pernah lepas peluang untuk hadir bersama.

Kemeriahan Fun Day @ Shaklee Shop dirasai oleh semua ahli keluarga shaklee mau pun para jemputan. Untung berganda ganda kalau shopping waktu ini. bukan saja dapat banyak diskaun bila buat belian  ditambah lagi dengan free gift yang bernilai tinggi. Shaklee tak pernah kedekut bab bab memberi hadiah ni. Hadiah yang pasti istimewa dan sangat exclusive.

Satu lagi ialah sesiapa yang hadir pada event Shaklee pasti dapat  merasa secara percuma beberapa minuman seperti ESP, Meal Shake atau mana-mana minuman yang disediakan  untuk dirasai secara percuma. 

Disamping itu kanak kanak  Shaklee turut juga diraikan dengan pelbagai aktivi serta diberi hadiah hadiah istimewa.
Seronok bila bersama Shaklee Family. Bila kita mula menjadi Ahli Shaklee dan consume produknya, kita akan rasa kesan produknya  terhadap kesihatan diri. Ini belum lagi sekiranya anda jadi  pengedar Shaklee.

Bisness bersama Shaklee sangat unik. Pulangannya sangat pasti , tulus dan benar. 27 tahun dalam Shaklee Business telah memberi saya perbezaan dalam hidup. Shaklee memberi jaminan terbaik pada pengedarnya dengan produknya World Standard.

Mulakan business Shaklee dengan modal yang kecil, kena rajin belajar selok belok biz sedikit. sharing produk dengan kekawan dan saudara mara. yang lain terpulang pada anda macam mana dan besar mana anda mahu biznes to grow. Ramai ahli  dalam Shaklee akan membantu anda untuk anda berkembang maju dalam business shaklee, anda tak perlu risau bab bab itu yang penting anda mahu dan sentiasa bersedia untuk dibimbing.

 JOM IKUT SERTA KAMI DALAM BUSINESS SHAKLEE


hubungi saya...Master Salwa

Tel/watsapp : 0193063171


#blogmegashaklee

#shakleethrive2023

#shakleetriumph2023

#pengedarshakleeputrajaya 


No comments: