Thursday, February 23, 2023

Projek Blog Mega 1.0

REVIEW PROJEK BLOG MEGA 1.0

Projek Blog Mega 1.0 dicetuskan oleh mastermind dua insan Shaklee Malaysia  yang istimewa iaitu Master Norita Idris dan Master Salwa Zeyn. Gabungan dua master yang hebat mempunyai  niat  murni dan jalan tuju yang sangat mengkagumkan, arah tuju yang  sama untuk  membimbing ramai pengedar  Shaklee *thrive*( maju kehadapan). kita semua berhak maju bersama.


APA TU PROJEK BLOG MEGA 1.0 ???

PROJEK BLOG MEGA 1.0 ialah program untuk membina rangkaian blog yg ditulis oleh pengedar Shaklee bertujuan meningkat penjualan secara terhubung bantu membantu antara satu dengan yg lain.

Dalam dunia perniagaan Shaklee , untuk maju dan capai kejayaan adalah impossible untuk berdiri sendiri. kita perlu ada satu team yang besar untuk create wave. berdasar konsep ini lah Master Norita dan Master Salwa mencetus idea Projek Blog Mega 1.0 untuk membantu dan meningkatkan sales secara bersama.

Projek Blog Mega 1.0 memberi mafaat  dan kesan yang mendalam pada masyarakat atau semua ahli Shaklee. saya tertarik dengan projek ini kerana ingin mengajak ramai anak-anak buah Shaklee saya untuk sama sama bangkit semula. Sudah beberapa tahun kebelakang ini ramai dah slow down dan dengan adanya projek ini kita dapat  bangun level up bersama.

Projek Blog Mega 1.0 ini bermula awal feb 2023 , sekarang platform untuk bangkit semula sudah disusun oleh master Norita dan master Salwa. Bila jalan dah ada kita harus ikut untuk berjaya. jangan let opportunity melepas begitu saja.

Bila projek blog mega 1.0 berlangsung, saya rasa sangat terkesan dengan usaha usaha Master Norita dan Master Salwa Zeyn yang sangat komited dengan tugas tugas mereka dalam membimbing kita semua untuk menghasilkan blog kita masing masing. Contoh diri saya,  saya pernah menulis blog dalam dalam tahun 2008 dan berakhir dalam tahun 2016 , saya macam hilang excitement selepas itu untuk terus menulis. saya rasa macam tak ada orang menjengok blog saya. Rupanya  kalau di lihat dalam kolum statistik sudah 15,124 orang yang tengok blok saya. Teruja juga saya!  Tu yang nak continue menulis lagi. tambah2 bila  Norita keep on giving semangat. Secara tak langsung dengan cara menyambung semula penulisan dalam blog , saya dapat membina kembali momentem saya. I am excited.

Bila semua perserta projek ini selesai menulis , semuanya excited, semuanya terhubung antara satu sama lain , semua tak sabar sabar nak publish blog masing masing. Saya rasa sangat teruja . Seronok rasa diri bila terhubung,  dapat juga bayangkan perasaan  my down line the excitment menulis dengan tekun walaupun dalam apa keadaan atau dalam kekangan masa, namun kerja akhirnya siap. Tahniah anda semua.

                           KEJAYAAAN MEMBURU ANDA.Projek Blog Mega 1.0 membawa banyak kebaikan among shaklee members

 • mengexcited kembali PENGEDAR Shaklee untuk bangun kembali untuk terus berjuangan dalam shaklee.
 • memberi peluang untuk  didik diri sendiri untuk belajar benda baru ia itu menulis blog. 
 • dapat berhubung antara blogger  yang lain.
 • dapat mengenal dan belajar kelemahan diri dari blogger lain.
 • dapat meluaskan lagi pasaran produk Shaklee pada orang ramai.  menyampaikan ilmu tentang produk Shaklee dengan jelas pada pengguna
 • dapat meyakinkan orang ramai dengan produk Shaklee ini.
 • pencarian product Shaklee lebih mudah jika lebih ramai menulis blog menulis tentang Shaklee
 • mudah mendapat consumer
 • mudah dapat prospect untuk buat biznes Shaklee.
 • diri anda lebih mudah dikenali tak kira dimana anda berada.
 • satu cara untuk meningkatkan sale anda.

KEJAYAAN ITU HAK KITA UNTUK MENCIPTAKANYA , TERUS BERUSAHA DAN DONT GIVE UP.


THINK AND GROW RICH WITH......
MASTER SALWA.....
27 TAHUN BERSAMA SHAKLEE  SEJAK 1996.

Semoga  apa yang kita lakukan mendapat manfaat dan kejayaan dunia akhirat.


#shakleethrive2023
#shakleetriump2023
#blogmega

No comments: