Wednesday, August 31, 2016

SHAKLEE OPIS IN OSAKA, JAPAN

Salam kemerdekaan Satu Hati Satu Jiwa,

Peristiwa menyanyat hati menjadi kenangan yang tak dapat dilupakan oleh warga Malaysia terutama pada mereka yang hidup dalam zaman  40an atau 50an. Ketika itu Jepun dan Malaysia tidak kenal erti persahabatan, tidak pandai untuk berbaik baik. Tak ada niat hendak menolong antara satu sama lain. Bila bertemu , akan dengar tembak menebak. Yang kuat akan servive dan yang lemah tetap akan menjadi mangsa, tak kira bersalah atau tidak.

Tetapi hari ini bila rakyat Melaysia bertemu dengan orang Jepun ,senerionya berbeza. Zaman telah berubah. Orang Jepun
sangat excited dapat bertemu orang Malaysia. Pada mereka orang Malaysia sungguh hebat. Masing masing begitu teruja dengan perjumpaan begini kerana masing masing mempunyai berbagai cerita yang hendak berkongsi bersama.

Mereka berbincang tentang kebaikan Vivix, ESP yang mempunyai pelbagai perasa, packagingnya yang sangat cantik, kosmaticnya yang mengkagumkan serta pelbagai produk Shaklee yang sangat banyak terjual di Umieda, Osaka.

SHAKLEE telah menyambung eratkan persahabatan antara orang Malaysia dengan orang Jepun melalui perniagaannya. Perniagaan Shaklee adalah  World Wide , anda boleh mendapat ramai kawan diseluruh dunia dan anda juga boleh membantu ramai orang untuk mencapai impian mereka melalui Shaklee .

Saya suka philosophy Dr.Forrest C Shaklee " do unto others as you want them do unto you "

J
 
Shaklee opis di Umeida, Osaka, Japan.
 

 
Salwa @ 019 3063171
 

No comments: