Monday, June 20, 2016

Vitalea Shaklee

VITA LEA SHAKLEE.
Teringat masa saya kat kampus dulu, saya sering letih dan tak bermaya. Waktu tu pula kami student tak ramai yang punyai kenderaan sendiri. Terpaksalah  ulang alik ke Fakulti dengan berjalan kaki. Dendan keadaan demikian tambah berat lagi masalah yang saya hadapi. Saya sampai sanggup tuang kuliah dan hanya banyak berbaring dikatil dalam bilik. Nak buat aktiviti luar pun tak berminat dan yang paling teruk daya tupuan dalam pelajaran mula merosot.

Saya bukannya sakit tetapi kenapa badan mudah letih . Saya bertanya tanya bersendirian. Cuba mencari cari jalan penyelesaian. Sering juga saya pergi ke Farmasi untuk mencari vitamin yang boleh membantu diri saya ini. tapi badan saya tetap begitu.

Bayangkan apa akan terjadi pada saya bila keadaan begini berlarutan apabila saya  sudah berumur? Umur 18 tahun badan dah jadi macam orang 50 tahun. Saya terfikir juga. ya la..ketika itu saya tak pernah kenal dengan food supplement.

Alhamdulillah tahun 1998 Allah telah bertemukan saya dengan SHAKLEE VITALEA:  MULTI-VITAMIN . Bertahun-tahun saya mencari vitamin ini dan akhirnya daya ditemui juga. the best ever vitamin yang terbaik dalam dunia.
Best , sangat berkesan ! Vita Lea dapat menyelesaikan banyak masalah kesihatan saya. antara keistimewaan nya adalah...

Vita Lea adalah product yang mula-mula diciptakan didunia oleh  Syarikat Shaklee Corporation dalam tahun 1915 lagi.

No comments: