Thursday, May 27, 2010

Program kesihatan wanita

Hari ini saya ingin berkongsi tentang program kesihatan wanita. Kaum wanita sering terdedah kepada pelbagai masalah penyakit dalam melalui pelbagai peringkat kehidupan. Ia bermula dengan akhil baligh, Pra- kehamilan, kehamilan, Pra- menopos, menopos dan selepas menopos. Setiap satu proses yang dilalui itu di ikuti dengan pelbagai kepayahan, penderitaan ,ketidak selesaan dan kadang-kadang gejala ini membuat kaum wanita tidak aktif, murung, sedih, malas dan tidak sihat.
Pada puan puan, kakak2, adik2 sekiranya anda tidak tahu menyelesaikan masalah anda , jangan risau Shaklee ada menawarkan produk yang hebat untuk memenuhi keperluan wanita pada semua peringkat umur
Kebaikannya ialah- dapat membantu melegakan simptom senggugut dan menopose seperti -badan terlalu berpeluh, lekas naik marah, tidak dapat tidur,jantung berdebar2, selalu demam, kulit kering dan sebagainya.
Program ini juga dapat membuat tulang anda kuat , kulit anda cantik, masalah sakit sendi dan lutut hilang. Ia dapat mengurangkan berat badan dan mengimbangkan paras kolesterol dengan baik disamping mengekalakan tekanan darah normal dan memelihara jantung sihat.
Sekiranya anda ada migrane atau haid yang tidak menentu dan minda atau ingatan anda kurang baik, maka program ini adalah yang terbaik untuk anda . MARI KITA CUBA TANPA WAS-WAS.
barang nya adalah;
1) GLA COMPLEX - hrg member RM 73./non-member RM91.
2) OMEGA GUARD -hrg member RM109./non-member RM136.
3) OSTEMATRIX - hrg member RM 49./non-member RM 61.
sekiranya anda berminat hubungi saya, kak Salwa. hp no 019- 3063171 or email aja hanasalwa@gmail.com kalau nak beli dgn harga member pun boleh. Tak perlu nak jadi member.

No comments: