Thursday, December 10, 2009

DELIMA SEORANG PROFESSIONAL
DR BRUCE B. MILLER- adalah seorang pakar saintist bebas yang telah membuat kajian lebih daripada 3000 syarikat pemakanan tambahan di Amerika Syarikat. Mari kita lihat apa kata beliau selepas melakukan kajian beliau.

" Dalam pengalaman saya di kelinik perubatan, saya mengalami suatu dilema. Sering kali selepas saya mengshorkan beberapa vitamin kepada sesaorang pesakit , dia akan bertanya, "jenama apa yang patut saya beli?" Jawapan yang saya beri remeh dan penuh kejahilan. " Pergi beli dimana-mana farmasi atau kedai ubat, dan keluaran yang terbaik, semuanya lebih kurang sama."

Padahal , saya tahu bahawa pasti terdapat sekurang kurangnya ada satu syarikat makanan tambahan yang lebih baik dari yang lain. Kejahilan saya dan begitu juga kejahilan ramai doktor doktor lain sedikit sebanyak disebabkan kami diberi sampel-sampel secara percuma oleh syarikat pengeluaran Vitamin. Tambahan lagi , kami sarat dilanda iklan dan persembahan para jurujual dari berbagai syarikat yang semuanya begitu menyakinkan.
Saya kemudian memutuskan untuk melapangkan masa untuk menyelidiki secara mendalam syarikat-syarikat makanan tambahan ini. Saya bertujuan untuk mendapatkan fakta yang objektif dan bukan yang tersirat dalam iklan. Saya hendak mencari jawapan dan menentukan syarikat mana yang mengeluarkan makanan tambahan @ vitamin yang terbaik. Selepas itu baru saya dapat mengshorkan kepada pesakit saya dan juga kawan-kawan tanpa was-was. Penyelidikan saya ini telah mengambil masa lebih dari tiga puluh tahun.

Saya memberikan anda jawapannya terlebih dahulu. Setelah bergiat lebih dari tiga puluh tahun dalam bidang pemakanan, syarikat yang saya dapati terbaik ialah SHAKLEE CORPORATION.

Marilah kita sama-sama mencari kebenaran yang berasaskan bukti objektif yang dapat diuji, bukannya pengiklanan dan dawaan yang hebat."

No comments: